Psychiaters, alle domeinen

  24-36 uur per week          Regio Drechtsteden

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe uitdaging en heb je interesse in GGZ-problematiek?

Yulius is op zoek naar Psychiaters voor diverse specialismen binnen de organisatie, zoals Volwassenen-, Kinder- & Jeugd- en Ouderen- & Neuropsychiatrie.
Kom onze teams versterken en help ons om samen het verschil te maken!

Over Yulius

Yulius biedt zorg en onderwijs aan kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen. Jaarlijks helpen we zo’n 10.000 cliënten. We doen dat bij de mensen thuis, bij de huisarts, op een polikliniek, in een kliniek of in een beschermde woonomgeving. We hebben alles in huis: zorg (basis-ggz, specialistische ggz en Wmo-diensten), speciaal onderwijs en onderzoek. Met ruim 1.700 collega’s werken we verspreid over zo’n 45 locaties in de regio Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Daarbij werken we nauw samen met onder meer huisartsen, wijkteams en andere zorgaanbieders.  

Waarom kiezen voor Yulius?

 • Werken bij Yulius betekent werken in een stabiele GGZ-organisatie waar de lijnen kort zijn en een no-nonsense attitude heerst.
 • Alles is er op gericht om samen het verschil te maken. Voor en met onze cliënten, leerlingen, samenwerkingspartners en medewerkers.
 • We richten ons op herstel ondersteunende zorg waarbij zoveel als mogelijk de cliënt de regie behoudt en zijn naasten daarin betrekt. Daarmee beogen we het vergroten van vertrouwen en zelfredzaamheid waardoor onze cliënten de draad weer kunnen oppakken.
 • Opleiden staat hoog in het vaandel bij Yulius en staat uitstekend aangeschreven.
 • Yulius biedt de verschillende P-opleidingen (GZ, PT, KP en KNP-opleiding), evenals de A-opleiding en de VS-opleiding.
 • Je draait mee in vakgroepen, speelt een rol in de opleiding van psychiaters en werkt nauw samen met jonge, enthousiaste psychiater-collega’s.
 • Naast de vakgroepen hebben we tevens een uitgebreide wetenschappelijke bibliotheek. 

Jouw profiel

 • Een BIG geregistreerde Psychiater of je staat op het punt de opleiding af te ronden;
 • Gedreven in het aangaan van een betrokken samenwerkingsrelatie met de cliënt;
 • Als Psychiater ben je leidend in het inhoudelijke zorgproces;
 • Je bent een enthousiaste collega die proactief samenwerkt met het team en management ten aanzien van het ontwikkelen van inhoudelijk beleid;
 • Je draagt actief bij aan nieuwe samenwerkingsvormen met netwerkpartners.

Wat hebben wij jou te bieden?

Werken bij Yulius betekent werken in een gedreven en inspirerende organisatie waarin ruimte is voor het nemen van initiatief. Wij belonen volgens de CAO GGZ en bieden daarmee uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Interesse?

Heb je een voorkeur voor Kinder- & Jeugd- of juist Volwassen- of Ouderenpsychiatrie? Stuur je cv en brief met jouw wensen naar recruitment@yulius.nl. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken waarbij alle mogelijkheden met je worden besproken. 

Voor al onze actuele vacatures kijk op www.werkenbijyulius.nl.


Acquisitie n.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Copyright © Yulius
Privacyverklaring | Disclaimer

    Facebook
   Twitter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Burgemeester de Raadtsingel
93C, Dordrecht
Postbus 1001, 3300 BA Dordrecht
Recruitment@yulius.nl