Vrijwilligers

Ben jij op zoek naar een manier om bij te dragen aan de maatschappij en tegelijkertijd waardevolle ervaring op te doen? Dan is vrijwilligerswerk bij Yulius misschien wel iets voor jou!

Yulius is een organisatie in de geestelijke gezondheidszorg in Rijnmond en Zuid-Holland-Zuid. Met een breed scala aan diensten bieden we zorg en ondersteuning aan mensen met psychische problemen en hun naasten. Als vrijwilliger bij Yulius kun je helpen bij het organiseren van activiteiten, het bieden van ondersteuning aan cliënten of het meehelpen op administratief gebied. Zo ben je actief maatschappelijk betrokken bij een organisatie die persoonlijk contact en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Yulius heeft een trainings- en cursusaanbod voor vrijwilligers dat aansluit bij de werkzaamheden.

Vrijwilligerswerk bij Yulius biedt een unieke kans om waardevolle ervaring op te doen in de geestelijke gezondheidszorg. Je werkt als vrijwilliger samen en in overleg met de professionele beroepskrachten als aanvulling op de beroepsmatige zorg. Je hebt geen specifieke deskundigheid nodig om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan. Werken met mensen met een psychische beperking vraagt vooral om geduld, enthousiasme, respect, luisteren en het nemen van initiatief. Vrijwilligers van alle leeftijden, met alle culturele achtergronden en met verschillende opleidingsniveaus zijn welkom.

Maar vrijwilligerswerk bij Yulius biedt niet alleen persoonlijke voordelen. Je draagt ook bij aan de maatschappij en helpt de zorg voor mensen met psychische problemen te verbeteren. Je werkt samen met een enthousiaste groep mensen die zich allemaal inzetten voor hetzelfde doel: een bijdrage leveren aan het welzijn van onze cliënten.

Kortom, vrijwilligerswerk bij Yulius is een fantastische manier om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en bij te dragen aan een betere wereld. Kom bij ons vrijwilligerswerk doen en help ons de zorg voor mensen met psychische problemen te verbeteren!

Vragen? Neem contact met ons op

Voor vragen over vrijwilligerswerk binnen Yulius kun je contact opnemen met onze coördinator vrijwilligers Saskia Dekker via vrijwilligerswerk@yulius.nl
Telefoon: 06 34 16 89 11 (maandag tot en met donderdag)