Ben jij een match met Yulius? Doe de test!

Wil jij het verschil maken voor kinderen en volwassenen met psychische problemen? Dan past Yulius vast bij jou als werkgever! Dat is namelijk precies wat Yulius doet. We zijn gespecialiseerd in­ geestelijke gezondheidszorg en bieden gespecialiseerd ­onderwijs. Dat doen we op meerdere plekken in de­ regio’s Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Wij bieden cliënten, leerlingen, hun naasten, collega’s en maatschappelijke partners een duurzaam perspectief.

We investeren in samenwerking, ook als het moeilijk wordt. We pakken regie in samenwerkingsprocessen en over het eigen proces. Daarbij luisteren we naar wat voor de ander het verschil maakt en nemen we verantwoordelijkheid. We respecteren elkaar, werken vanuit vertrouwen en zorgen ervoor dat men zich thuis voelt bij Yulius. Wil jij hier onderdeel van zijn en samen met Yulius écht het verschil maken?

Of het nou gaat om een functie in de zorg, het onderwijs of de staf en ondersteuning. Maak de test en kijk hoeveel procent jij scoort in vergelijking met de collega’s die bij ons werken. Na het maken van de test ontvang je een persoonlijk rapport.