Stages

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in de zorg- of onderwijssector? Dan is Yulius de perfecte plek voor jou! Yulius is geregistreerd als erkend leerbedrijf bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en werkt samen met verschillende opleidingsinstituten. We bieden diverse stagemogelijkheden aan voor enthousiaste en leergierige studenten op alle niveaus, die graag ervaring willen opdoen in de geestelijke gezondheidszorg, het gespecialiseerd onderwijs of bij een stafafdeling.

Als stagiair bij Yulius krijg je de kans om mee te draaien in een professionele en dynamische omgeving waarin je jouw kennis en vaardigheden kunt ontwikkelen. Je wordt begeleid door ervaren professionals die je helpen om het beste uit jezelf te halen zodat je kunt groeien in je vakgebied. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse trainingen en workshops, zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen en specialiseren.

Bij Yulius hebben we verschillende afdelingen en specialismen waar je als stagiair aan de slag kunt. Zo kun je stage lopen op de diverse afdelingen binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie, volwassenenpsychiatrie of in het gespecialiseerd onderwijs. Ook bij de stafdiensten zijn er mogelijkheden. Afhankelijk van je studie en interesse kun je kiezen voor een stage die aansluit bij jouw persoonlijke ontwikkelingsdoelen.

Werk-leerplaatsen

Wil jij graag werken in de geestelijke gezondheidszorg en jezelf verder ontwikkelen? Dan zijn de werk-leerplaatsen bij Yulius iets voor jou! Bij Yulius bieden we werk-leerplaatsen aan, waarbij je tegelijkertijd werkt én leert. Je krijgt de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen onder begeleiding van ervaren professionals.

We hebben verschillende plaatsen beschikbaar op onze afdelingen voor kinder- en jeugdpsychiatrie en volwassenenzorg. Je kunt dus kiezen voor een plek die aansluit bij jouw persoonlijke interesses en ontwikkelingsdoelen.

Bij Yulius hechten we veel waarde aan een prettige en veilige werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich kan ontwikkelen. Onze professionals zijn betrokken en willen graag hun kennis en ervaring met jou delen. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden en een passende vergoeding.

Vragen? Neem contact met ons op.

Als je geïnteresseerd bent in een werk-leerplaats in de zorg, neem dan contact op met Yentle Roest (yroest@yulius.nl) of Annelies de Vriend (a.devriend-dehoog@yulius.nl), voor meer informatie. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kijken samen met jou naar welke werk-leerplaats het beste bij jou past.

Wil je meer weten over aan de slag gaan als stagiaire (HBO/WO) of Zij-instromer in Beroep (ZiB’er) in het gespecialiseerd onderwijs? Neem dan contact op met Barbet van der Hoeven (bvanderhoeven@yuliusonderwijs.nl).