Het verhaal van
Wirish Goercharan

Bekijk alle verhalen

Wirish Goercharan werkt sinds een aantal jaar als systeembeheerder bij de afdeling ICT van Yulius. In zijn frontoffice functie is hij samen met 5 collega’s het eerste aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde vragen en storingen die er binnenkomen. Waarbij er een nauwe samenwerking is met de andere ICT-teams zoals de backoffice, -ontwikkeling en functioneel beheer.

Hard werken en veel lachen

Dankbaar werk

“Als ICT frontoffice helpen wij collega’s bij het inrichten van hun telefoon en chromebook. Maar ook als er zich problemen voordoen, staan wij voor ze klaar. Collega’s kunnen ons bellen, naar ons toekomen en wij gaan fysiek naar collega’s toe. Iedere dag heeft er iemand buitendienst om collega’s op een van de ruim 60 locaties te ondersteunen zodat ze niet naar het hoofdkantoor hoeven te reizen. Het is ontzettend dankbaar werk om onze collega’s van zorg & onderwijs en de leerlingen van onze scholen bij te staan. We zien veel blije gezichten en krijgen regelmatig complimenten als mensen na onze hulp weer ongestoord hun werk kunnen doen. Collega’s waarderen ons. En ik vind het een toegevoegde waarde om voor een organisatie te werken die echt iets voor de maatschappij betekent.”

Grote projecten met strakke deadlines

“Wij voeren geregeld grote projecten uit met strakke deadlines (zoals de uitrol van Google Workspace bijvoorbeeld) waardoor er piekperiodes zijn op de afdeling. Dan is het echt met zijn allen de schouders eronder en even bikkelen. Het is fijn dat dit gezien wordt door zowel onze direct leidinggevende als de directie. En dat successen gevierd worden met bijvoorbeeld een gebakje.”

Hechte band en lekker eten

“Als team zijn we hecht, lachen we veel en delen we de liefde voor lekker eten. Zo halen we regelmatig iets lekkers voor de lunch. Helaas kunnen we niet met het hele team gezamenlijk lunchen omdat we op werkdagen tussen 08:00 en 17:30 uur altijd bereikbaar moeten zijn. Maar in twee shifts is ook gezellig. Eet jij binnenkort een broodje met ons mee?