Vacatures

Gespecialiseerd onderwijs van Yulius, de beste ondersteuning

 

Vacatures

Speciaal onderwijs van Yulius, de beste ondersteuning

 


 

 

Vacatures gespecialiseerd onderwijs

 

Yulius levert geestelijke gezondheidszorg de regio Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Maar dat is niet het enige, we doen meer! Wij bieden naast geestelijke gezondheidszorg ook ondersteuning op diverse scholen voor gespecialiseerd onderwijs. Wij staan leerlingen bij die door (het vermoeden van) een psychische stoornis behoefte hebben aan extra ondersteuning bij het leren. Het is in het grootste belang van ieder kind dat het onderwijs kan blijven volgen. Als het kan op hun eigen school, anders op een school voor gespecialiseerd onderwijs van Yulius.

Wij zoeken jou

Om op onze scholen de juiste ondersteuning te kunnen bieden hebben we hulp nodig van gediplomeerde deskundigen. Wij hebben regelmatig openstaande vacatures voor leerkrachten, docenten of medewerkers op een van onze scholen voor gespecialiseerd onderwijs. Yulius beperkt zich overigens niet tot basisonderwijs alleen. Ook op het voortgezet speciaal onderwijs levert Yulius ondersteuning aan leerlingen met een psychische stoornis. Ben jij op zoek naar een baan in het gespecialiseerd onderwijs en lijkt Yulius je een fijne organisatie? We maken graag kennis met je!

Openstaande vacatures binnen het gespecialiseerd onderwijs van Yulius

Werken in het (voortgezet) gespecialiseerd onderwijs is niet voor iedereen weggelegd. Bij Yulius zoeken we communicatief vaardige leerkrachten en docenten die ook veel contact onderhouden met ouders van leerlingen. Onze leerlingen met psychiatrische problemen hebben tijdelijk of structureel moeite om regulier basisonderwijs te volgen. Jij onderwijst ze en begeleidt ze hierin. Lijkt dat je wat? Bekijk dan nu de vacatures voor gespecialiseerd onderwijs bij Yulius.   

    Facebook
   Twitter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Burgemeester de Raadtsingel
93C, Dordrecht
Postbus 1001, 3300 BA Dordrecht

Recruitment@yulius.nl