GZ-Psychologen

 24-36 uur per week          Regio Drechtsteden

Yulius zoekt gedreven GZ-Psychologen!

Ben jij de GZ-Psycholoog die graag in oplossingen denkt, geen beren op de weg ziet maar juist uitdagingen?

Yulius heeft op verschillende plaatsen binnen de organisatie ruimte voor GZ-Psychologen. Kom onze teams versterken en help ons om samen het verschil te maken!

Over Yulius
Yulius biedt zorg en onderwijs aan kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen. Jaarlijks helpen we zo’n 10.000 cliënten. We doen dat bij de mensen thuis, bij de huisarts, op een polikliniek, in een kliniek of in een beschermde woonomgeving. We hebben alles in huis: zorg (basis-ggz, specialistische ggz en Wmo-diensten), speciaal onderwijs en onderzoek. Met ruim 1.700 collega’s werken we verspreid over zo’n 45 locaties in de regio Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Daarbij werken we nauw samen met onder meer huisartsen, wijkteams en andere zorgaanbieders. 

Waarom kiezen voor Yulius?

  • Werken bij Yulius betekent werken bij een organisatie waar alles draait om samen het verschil maken. Voor en met onze cliënten, leerlingen, samenwerkingspartners en medewerkers.
  • We richten ons op herstel ondersteunende zorg waarbij zoveel als mogelijk de cliënt de regie behoudt en zijn naasten daarin betrekt. Daarmee beogen we het vergroten van vertrouwen en zelfredzaamheid waardoor onze cliënten de draad weer kunnen oppakken.
  • Bij ons werk je in een werk- en leeromgeving waar je je vanaf de eerste dag welkom voelt.
  • Daarnaast kunnen we jou optimaal faciliteren in je verdere ontwikkeling. Het opleiden staat hoog in het vaandel en is uitstekend aangeschreven. Yulius biedt de verschillende P-opleidingen (GZ, PT, KP en KNP-opleiding), evenals de A-opleiding en de VS-opleiding.
  • We hebben vakgroepen alsmede een uitgebreide wetenschappelijke bibliotheek.
  • Ook hebben we een algemeen abonnement op Prelum dat daarmee voor jou kosteloos toegankelijk is.
  • Kortom, wij hebben alles in huis om jouw ambities te helpen verwezenlijken.

Jouw profiel

  • Je bent een enthousiaste collega, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • Je bent geduldig en flexibel als het gaat om werkzaamheden;
  • Je bent een BIG-geregistreerd GZ-Psycholoog.

Wat hebben wij jou te bieden?
Werken bij Yulius betekent werken in een gedreven en inspirerende organisatie waarin ruimte is voor het nemen van initiatief. Wij belonen volgens de CAO GGZ en bieden daarmee uitstekende arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in schaal 65. 

Interesse?
Heb je een voorkeur voor Kinder- & Jeugd- of juist Volwassenpsychiatrie? Stuur je cv en brief met jouw wensen naar recruitment@yulius.nl. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken waarbij alle mogelijkheden met je worden besproken.

Je kunt uiteraard ook direct solliciteren via de knop 'Solliciteren'; we zien je reactie graag tegemoet!

Voor al onze actuele vacatures kijk op www.werkenbijyulius.nl


Copyright © Yulius
Privacyverklaring | Disclaimer

    Facebook
   Twitter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Burgemeester de Raadtsingel
93C, Dordrecht
Postbus 1001, 3300 BA Dordrecht
Recruitment@yulius.nl