Vacatures

Werken in de zorg in de regio Rotterdam: Yulius!

 

Vacatures

Werken in de zorg in de regio Rotterdam: Yulius!

 

Werken in de zorg in de regio Rotterdam? Bij Yulius hebben we verschillende vacatures voor zorgdeskundigen. Wij zijn een stabiele organisatie die denkt in mogelijkheden. Niet alleen voor onze cliënten, ook medewerkers bieden wij diverse kansen. Er is volop ruimte voor initiatieven en voor het volgen van opleidingen en/of cursussen. Lijkt het werken in de zorg in Rotterdam of de regio Dordrecht je wat? Bekijk dan nu onze actuele vacatures.

Wie is Yulius?

Yulius biedt geestelijke gezondheidszorg voor kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast bieden we speciaal onderwijs aan leerlingen met (het vermoeden van) een psychische stoornis. Wij helpen mensen met psychische problemen in de regio’s Zuid-Holland Zuid en Rijnmond. De deskundigen van Yulius werken niet voor niets in de zorg. Zij willen hun kennis, enthousiasme en passie gebruiken om anderen te helpen hun leven weer op de rails te krijgen. Vanuit Rotterdam, Dordrecht of een van de vele andere locaties helpen onze GZ-psychologen, onze verpleegkundigen, onze psychiaters en onze begeleiders en behandelaars. Door samen te werken in de zorg maken we het verschil!

Werken in de zorg in Rotterdam, Dordrecht of omliggende regio’s

Ben je geïnteresseerd geraakt in Yulius? Wil je werken in de zorg in Rotterdam of de regio Dordrecht? Bij Yulius maken we graag kennis met je. Zet jouw kracht ook in voor een beter leven van onze cliënten, want werken in de zorg loont!

 

 

    Facebook
   Twitter

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Burgemeester de Raadtsingel
93C, Dordrecht
Postbus 1001, 3300 BA Dordrecht

Recruitment@yulius.nl