Vacatures

Uitdagende vacatures voor de functie van GZ-psycholoog

 

Vacatures

Uitdagende vacatures voor de functie van GZ-psycholoog

 

 

Afgestudeerd als GZ-psycholoog en snel aan de slag? Of ben je al enige jaren werkzaam in de branche en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan heeft Yulius zeker een vacature voor de functie van GZ-psycholoog voor jou! Wij houden ons bezig met de behandeling van volwassenen, jong volwassenen en kinderen met psychische problemen. Als GZ-psycholoog binnen onze organisatie bied je geestelijke gezondheidszorg op maat. Welke vacature voor de functie van GZ-psycholoog past bij jou?

Waar vind je ons?

Het werkgebied van Yulius betreft de regio Zuid-Holland Zuid en Rijnmond. De locaties in de vacatures voor de functie van GZ-psycholoog lopen uiteen van Dordrecht en Sliedrecht, tot Barendrecht en Gorinchem. Ook functies in andere Drechtsteden of Rotterdam behoren tot ons aanbod. Wij zijn een betrokken en innovatieve onderneming die het verschil wil maken en uitstekende geestelijke gezondheidszorg wil leveren. 

Van onze medewerkers verwachten wij gedrevenheid en deskundigheid. Uiteraard beschik je ook over goede communicatieve vaardigheden. In de vacatures voor de functie van GZ-psycholoog lees je wat wij bieden. Een GZ-psycholoog bij Yulius is in ieder geval altijd verzekerd van een salaris conform de cao GGZ en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Reageren op een vacature voor de functie van GZ-psycholoog

Sta jij stevig in je schoenen en zie jij jezelf wel aan het werk gaan als GZ-psycholoog bij Yulius? Solliciteer dan direct op een van de openstaande vacatures. Liever eerst meer weten? Je kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor meer informatie.
 

 

Copyright © Yulius
Privacyverklaring | Disclaimer
Toegankelijkheidsverklaring


Toegankelijkheidsverklaring  

    Facebook
   Twitter

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Burgemeester de Raadtsingel
93C, Dordrecht
Postbus 1001, 3300 BA Dordrecht

Recruitment@yulius.nl