Vacatures

Vacatures in de GGZ-zorg: Yulius helpt je

 

Vacatures

Vacatures in de GGZ-zorg: Yulius helpt je

 

Vacature in de GGZ gezocht? Welkom bij Yulius! Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van kinderen, jong volwassenen en volwassenen met psychische problemen. Deze zorg bieden we in verschillende behandelvormen. Onze vacatures voor functies in de GGZ betreffen poliklinische behandeling, deeltijdbehandelingen, klinische behandelingen of behandelingen met behulp van E-health. Ook crisisopvang met gespecialiseerde GGZ-zorg is mogelijk. Er is vast een vacature die aansluit bij jouw wensen.

Vakkundig en enthousiast

Bij Yulius werken enkel deskundigen die het verschil willen maken. Zij zetten hun kennis, enthousiasme en communicatieve vaardigheden dagelijks in zodat cliënten de regie over hun eigen leven weer terugkrijgen. Wanneer jij reageert op een GGZ vacature bij Yulius kun je waarschijnlijk ook in deze uitdagende en inspirerende omgeving werken. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar gediplomeerde deskundigen die willen werken in de GGZ-zorg. Professionals met passie die het verschil maken en op zoek zijn naar een organisatie waar ook individuele ontwikkeling hoog in het vaandel staat.

Vacature in de GGZ-zorg bekijken

Yulius biedt GGZ-zorg in de regio Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Dankzij ons ruime aanbod is er altijd wel een vacature die past bij jouw opleiding en interesses. Benieuwd welke vacatures wij hebben binnen de GGZ-zorg? Ons huidige aanbod vertelt het je direct!

 

 

    Facebook
   Twitter

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Burgemeester de Raadtsingel
93C, Dordrecht
Postbus 1001, 3300 BA Dordrecht

Recruitment@yulius.nl