Vacatures

Uitgelichte vacatures

 

Vacatures

Uitgelichte Vacatures


 

 


         Samen het verschil maken voor onze cliënten


Wat doe jij?

Yulius CSP zoekt nieuwe medewerkers 


Werken bij Yulius, in het Centrum voor Spoedeisende Psychiatrie voor volwassenen (CSP), is dankbaar werk. Maar ook afwisselend werk. Geen dag is hetzelfde. Want geen cliënt is hetzelfde. Samen met je collega’s werk je aan het herstel van onze cliënten. Dit doen we in ons centrum in Sliedrecht. Maar ook bij onze cliënten thuis. Stap voor stap werken we toe naar het herwinnen van de eigen kracht. Naar die eerste glimlach. Die ook bij ons voor een glimlach zorgt. Herstel ondersteunde zorg staat hierbij centraal. Door elke dag met passie en plezier de schouders eronder te zetten maken we samen het verschil. Interesse in werken bij Yulius CSP? Op deze pagina vind je alle vacatures en vertellen we je graag meer over het centrum.

Yulius CSP voor Volwassenen, een dynamische werkomgeving

Yulius CSP staat voor Yulius Centrum voor Spoedeisende Psychiatrie. Vanuit ons geheel vernieuwde centrum in Sliedrecht bieden we 24/7 zorg aan volwassenen vanaf 21 jaar met acute psychiatrische klachten. Het centrum bevindt zich midden in een transitieproces. Dat betekent dat we samen (met jou?) bouwen aan de optimale invulling van het CSP.

Vanuit het CSP werken we met een team voor Intensieve Thuisbehandeling (IHT) en een crisisdienst. Daarnaast heeft het CSP zes afdelingen voor klinische opname: Medium Care, High Care, High Intensive Care (HIC) en voor de langer durende zorg, een Care+ afdeling. Op iedere afdeling werken we met verschillende professionals zoals psychiaters, verpleegkundigen en begeleiders. 
Ons aanbod aan behandelingen is breed. We werken bij de cliënten thuis en in de kliniek. Met de cliënt en met elkaar beslissen we over invulling van de best passende zorg. 

Zingeving, arbeid en het sociale netwerk van de cliënt kunnen onderdeel zijn van de zorg. Bij het invullen van de zorg betrekken wij daarom dierbaren en naasten van de cliënt.


Copyright © Yulius
Privacyverklaring | Disclaimer

    Facebook
   Twitter

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Burgemeester de Raadtsingel
93C, Dordrecht
Postbus 1001, 3300 BA Dordrecht

Recruitment@yulius.nl