Vacatures

Uitgelichte vacatures

 

Vacatures

Uitgelichte Vacatures


 

 

Zij-instromers voor het speciaal onderwijs gezocht!


             

               Zij-instromers speciaal onderwijs!

 

Toe aan een carrièreswitch? Word leraar in Rotterdam! 

Overweg jij de overstap te maken naar het speciaal onderwijs? En heb je minimaal een afgeronde hbo-opleiding? We want you!

 

Ontdek de mogelijkheden tijdens de informatiebijeenkomst voor zij-instromers op zaterdag 5 februari en kom direct in contact met Rotterdamse schoolbesturen.

Het Rotterdamse onderwijs is hard op zoek naar nieuwe helden en heldinnen voor de klas. Meld je aan via: Informatiebijeenkomst Leraar worden in Rotterdam - Onderwijs010Yulius is een organisatie voor geestelijke gezondheid en speciaal onderwijs in de regio Rotterdam, Dordrecht, Barendrecht en Gorinchem.Voor de ruim 1.500 leerlingen wordt vanuit 15 locaties speciaal onderwijs verzorgd (so en vso). Het gaat om leerlingen die binnen het reguliere onderwijs te veel problemen ondervinden als gevolg van hun psychiatrische problematiek en daardoor (tijdelijk) onderwijs volgen op een van de locaties. Een deel van deze leerlingen wordt behandeld of ondersteund vanuit de andere divisies binnen Yulius of vanuit andere GGZ-organisaties.

Vanuit de Wet Passend Onderwijs, de Jeugdwet en de Participatiewet krijgt Yulius nog meer te maken met een (politiek) speelveld waarin de verantwoordelijkheden voor jeugd vooral lokaal zijn belegd. Dit leidt tot regionale accenten en een differentiatie in werkwijze tussen regio’s. Belangrijke partners zijn samenwerkingsverbanden, scholen voor primair en voorgezet onderwijs, gemeenten en organisaties die ondersteuning en behandeling bieden. Yulius Onderwijs is vertegenwoordigd in een groot aantal samenwerkingsverbanden voor passend onderwijs.


 


Copyright © Yulius
Privacyverklaring | Disclaimer

    Facebook
   Twitter

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Burgemeester de Raadtsingel
93C, Dordrecht
Postbus 1001, 3300 BA Dordrecht

Recruitment@yulius.nl