Vacatures

Uitgelichte vacatures

 

Vacatures

Uitgelichte Vacatures


 

 

Yulius Kinder- en Jeugdpsychiatrie 


             

       Maak kennis met Yulius Kinder- en Jeugdpsychiatrie

 

Yulius is specialist in de behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met psychiatrische problemen. Jaarlijks worden er meer dan 10.000 mensen met lichte of ernstige klachten behandeld: thuis, in de wijk bij de huisarts of op een polikliniek. Soms zijn de klachten zo ernstig dat tijdelijke opname of verblijf in een beschermde woonomgeving noodzakelijk is.

Yulius KJP biedt hulp aan kinderen, jongeren en hun gezinnen die door psychiatrische problematiek zijn vastgelopen. Vanuit de visie dat je het beste herstelt in je eigen omgeving, wordt de zorg bij voorkeur dichtbij en ambulant geboden. Bij ons staat het bevorderen van de ontwikkeling centraal. Yulius KJP werkt met veel verschillende en deskundige zorgprofessionals in multidisciplinaire teams. In de behandelingen richten onze medewerkers zich op wat goed gaat en wat nodig is om te herstellen en zich te ontwikkelen. Samenwerking met andere zorg - en onderwijspartners in de zorgketen is vanzelfsprekend. Samen maken wij het verschil We zoeken een teamleider voor afdelingen waar poliklinisch en deeltijdzorg geboden wordt met als zorgvragen op het gebied van leren omgaan met psychiatrische problematiek i.c.m. autisme en/of LVB. 

 

 "Één van de dingen waar we ons de komende tijd op willen richten is om de specialistische ggz zo dicht mogelijk bij de kinderen en jongeren te brengen, op de juiste plek en op het juiste moment. Door actief te zijn in de wijk zijn we er tegelijkertijd ook sneller bij om psychiatrische zorg in te zetten waar dat nodig is. Door eerder in het proces betrokken te worden, kunnen we erger voorkomen. Daarom zetten we fors in op het verbeteren van de samenwerking in het lokale veld". 

Ditte van Vliet werkt als Algemeen directeur Kinder - en Jeugdpsychiatrie bij Yulius. "Ik ben bijna een jaar geleden gestart bij Yulius en ik ben onder de indruk hoe gedreven collega's zijn. Er is binnen Yulius heel veel kennis en expertise in huis. Er wordt multidisciplinair gewerkt in verbinding met alle specialisten, onderwijs maar ook met ouders. Dat klink heel logisch maar dat is niet altijd vanzelfsprekend. "

Het is een intensieve tijd geweest, onder anders door corona. “Wij hebben veel gevraagd van onze collega’s. We zijn super trots op wat een ieder heeft bijgedragen”. 

 

 

 

    Facebook
   Twitter

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Burgemeester de Raadtsingel
93C, Dordrecht
Postbus 1001, 3300 BA Dordrecht

Recruitment@yulius.nl