Vacatures

Uitgelichte vacatures

 

Vacatures

Uitgelichte Vacatures


 

 

Yulius Volwassenzorg 


             

       Maak kennis met Yulius Volwassenzorg!

 

Bijna één op de vier Nederlanders krijgt te maken met psychische problemen. Sommigen leren hier zelf mee om te gaan, anderen hebben ondersteuning, begeleiding en behandeling nodig. Yulius helpt graag. Thuis, bij de huisarts, op een polikliniek, in een kliniek of in een beschermde woonomgeving. De hulpvraag en het eventuele behandeltraject zijn voor iedereen verschillend.

 

 

 

Mijn naam is Saskia Dekker en ik werk als teamleider bij de poliklinieken voor Volwassenen. Daar bieden we allerlei behandelingen, variërend van generalistische zorg in de basis ggz en specialistisch voor specifieke klachten zoals persoonlijkheidsstoornissen en angst- en dwang. Zowel individueel als in groepen. Ik ben hier ca. 1,5 jaar geleden terecht gekomen.

Voor de poliklinieken zoeken wij nieuwe collega’s die enthousiast en gedreven zijn voor hun eigen vakgebied en die een bijdrage willen leveren om de behandeling van onze cliënten / patiënten zo goed mogelijk te laten verlopen. Hoe kan de cliënt zelf de regie over het eigen leven blijven houden of hervinden? 

Yulius is een regionale organisatie  waar alles in huis is. Denk hierbij aan Kind en Jeugd, onderwijs en allerlei vormen van zorg voor volwassenen. Veel medewerkers kennen elkaar en zoeken elkaar op om dingen af te stemmen en te regelen. En ook belangrijk: wij bieden meerdere opleidingsroutes waaronder psychiater, GZ psycholoog en Verpleegkundig specialist GGZ. Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek of loop een dagdeel mee, je bent van harte welkom!

Meer informatie over onze vacatures of wil je een afspraak inplannen? Neem contact op met recruitment via recruitment@yulius.nl

  

Mijn naam is Patrick Waltheer en ben bijna 1 jaar werkzaam als teamleider FACT bij Yulius. Hiervoor heb ik 18 jaar gewerkt als manager bij een andere GGZ instantie en kende ik deze organisatie al.

Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging en kwam zo bij Yulius terecht. Iedere dag heb ik enorm veel uitdagingen waardoor iedere dag weer anders is. Ik vind het leuk om leiding te geven aan onze verschillende disciplines en heb affiniteit met de mensen die wij een behandeling bieden. Ik vind het fijn en belangrijk dat ik betekenisvol werk verricht en goede zorg kan bieden samen met mijn team. We werken goed en nauw samen met politie, GGD en woningcorporaties. 

Yulius medewerkers zitten vol kennis en ervaring en vind het fijn om binnen deze organisatie te mogen werken. We doen het met elkaar en je krijgt voldoende ruimte en vertrouwen om jezelf verder te ontwikkelen. Mocht je nog twijfelen om de stap binnen Yulius te zetten, ik zeg doen!
 

    Facebook
   Twitter

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Burgemeester de Raadtsingel
93C, Dordrecht
Postbus 1001, 3300 BA Dordrecht

Recruitment@yulius.nl