Vacatures

Uitgelichte vacatures

 

Vacatures

Uitgelichte Vacatures


 

 

Centrum voor Spoedeisende Psychiatrie

voor volwassenen (CSP) in Sliedrecht


Vanuit onze geheel vernieuwde Centrum voor Spoedeisende Psychiatrie (CSP) bieden we zorg voor volwassenen met acute psychiatrische klachten in de regio Zuid-Holland Zuid. Op deze locatie hebben wij onze krachten gebundeld op het gebied van zorg aan huis én zorg in de kliniek. Hiermee kunnen we onze ambulante zorg optimaal laten aansluiten bij een opname in de kliniek. Vanuit het Centrum voor Spoedeisende Psychiatrie werken we met een team voor intensieve thuisbehandeling (IHT) en een Crisisdienst die 24/7 klaar staat om in acute situaties beoordelingen te doen en zorg ter plaatste te leveren.

Daarnaast zijn er zes afdelingen voor klinische opnames, bestaande uit afdelingen Medium Care, een afdeling High Care voor ouderen, High Intensive Care-afdelingen (HIC) en een Care+-afdeling voor langdurende zorg. Op iedere afdeling werken we met verschillende professionals om vanuit elke invalshoek de juiste behandeling en begeleiding  te bepalen. Hiervoor zetten we de kennis in van o.a. psychiaters, verpleegkundigen en begeleiders. Ons aanbod aan behandelingen is breed. We werken bij cliënten thuis en in de kliniek; we geven individuele behandelingen en groepsbehandelingen. Met de cliënt en met elkaar beslissen we over invulling van de best passende zorg.

Het CSP staat voor een aantal uitdagingen. Na een turbulent jaar waarin de samenvoeging van twee locaties ín coronatijd heeft geleid tot het nieuwe CSP is het nu tijd om zaken verder te ontwikkelen. We hebben scherp waar we naar toe willen, nu is het zaak om de transitie in te zetten en te volbrengen. Kom jij met ons meebouwen?


Copyright © Yulius
Privacyverklaring | Disclaimer

    Facebook
   Twitter

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Burgemeester de Raadtsingel
93C, Dordrecht
Postbus 1001, 3300 BA Dordrecht

Recruitment@yulius.nl