Vacatures

Zorg van Yulius - voor kinderen, jongeren en volwassenen


Vacatures

Zorg van Yulius - voor kinderen, jongeren en volwassenen


Vacatures zorg


Yulius is gespecialiseerd in geestelijke gezondheidszorg. Wij helpen mensen met psychische problemen hun leven weer op de rails te krijgen. Dit doen we bij de mensen thuis, bij een huisarts of op een polikliniek. Indien nodig is een behandeling in een kliniek of beschermede woonomgeving ook mogelijk. Voor het bieden van de beste zorg is Yulius continue op zoek naar deskundigen die bij ons willen werken. Deskundigen die het verschil willen maken. Wil jij werken in de geestelijke gezondheidszorg en net als Yulius een verandering veroorzaken? We hebben een groot aanbod openstaande vacatures.

Onze aanpak

De deskundigen die zorg verlenen bij Yulius zijn niet zomaar iemand. Het zijn deskundigen met passie voor hun vak, die enthousiast zijn en denken in oplossingen. Zorgdeskundigen bij Yulius beschikken over veel kennis in hun vakgebied, blijven zich ontwikkelen door middel van bijscholing en zijn communicatief vaardig. Door samen te werken met andere zorgverleners, gemeenten en diverse samenwerkingspartners helpen zij cliënten de draad weer op te pakken. Cliënten krijgen door de op maat geleverde zorg bij Yulius meer vertrouwen en kunnen zichzelf beter redden.

Aan de slag als zorgdeskundige bij Yulius

Yulius is een gedreven en inspirerende organisatie die de best mogelijke geestelijke gezondheidszorg wil leveren. Wil jij deel uitmaken van onze uitdagende organisatie? Bekijk dan welke vacatures in de geestelijke gezondheidszorg we bij Yulius open hebben staan.Copyright © Yulius
Privacyverklaring | Disclaimer

    Facebook
   Twitter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Burgemeester de Raadtsingel
93C, Dordrecht
Postbus 1001, 3300 BA Dordrecht

Recruitment@yulius.nl