GZ-psycholoog en/of Systeemtherapeut

Voor Yulius Kinder- en Jeugdpsychiatrie, polikliniek Dordrecht, zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog en/of systeemtherapeut (of bereid zijn tot het volgen van de opleiding tot systeemtherapeut). 

  24-36 uur per week         Dordrecht

We zijn op zoek naar een GZ-psycholoog die ons team in Dordrecht kan versterken. We werken met een leuk, gevarieerd multidisciplinair team om cliënten binnen de SGGZ (en deels BGGZ) goede zorg te kunnen bieden.

Waar kom je te werken?                                                                                                        

Je komt te werken op onze poli Intensief Zuid-Holland-Zuid locatie Dordrecht, als onderdeel van een ambulante specialistische jeugd afdeling in Dordrecht en Gorinchem. Hier zien we een breed scala aan complexe psychiatrische problematiek voor onderzoek en behandeling. Onze ambulante jeugd poli is een fijne werkomgeving, waar innovatie en onderzoek een belangrijk deel van uitmaken, we werken nauw samen met FACT, deeltijd en kliniek.
 Dit ga je doen/vinden wij belangrijk

Natuurlijk ga je doen waar je goed in bent: kinderen, jongeren en hun ouders goede behandeling bieden! We zoeken een GZ psycholoog die laagdrempelig, toegankelijk is en mee wil denken over/werken aan de ontwikkeling van ons team en het inhoudelijk beleid binnen Yulius.
We willen ons graag verbeteren en willen dat je ons helpt met innovaties, onderzoek en investeren in kwaliteit. We werken zoveel mogelijk aan de hand van landelijke richtlijnen om onze kwaliteit steeds verder te verbeteren. 

Yulius is een opleidingsorganisatie, dus GZ psychologen in opleiding kunnen supervisie van je krijgen.

Jouw taken

 • Het uitvoeren van diverse poliklinische verrichtingen op het gebied van diagnostiek en behandeling; het uitvoeren van intakes, zowel in de rol van diagnosticus onderzoeker als regiebehandelaar, participatie in het multidisciplinair teamoverleg, het bieden van ouderbegeleiding en cognitieve behandelingen;
 • Het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen met cliënten en ouders;
 • Het bieden van systeemtherapie bij complexe casussen;
 • Een inhoudelijke bijdrage leveren op het gebied van ontwikkeling van beleid, behandelaanpak en methodieken;
 • Supervisie geven, ondersteuning van de kennis en kunde van de medewerkers op het gebied van behandeling;
 • Mede verantwoordelijk zijn voor het uitdragen en vorm geven van onze behandelfilosofie en werkwijze.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die affiniteit heeft met de problematiek van de jeugd SGGZ. De klachten onderzoek je met oog voor de context waarin deze spelen.
De organisatie zoekt naar een professional die beschikt over de volgende eigenschappen: leergierig, verantwoordelijk, gestructureerd, flexibel en bij uitstek communicatief vaardig. Je bent in staat om vraag- en resultaatgericht te werken. Gezocht wordt naar een standvastige en stevige persoonlijkheid, die in staat is zowel zelfstandig te werken als in groepsverband met collega’s samen te werken.


Gevraagde kennis en vaardigheden

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding en BIG registratie als GZ-psycholoog met een ruime ervaring binnen de Kinder- en Jeugdpsychiatrie;
 • Ervaring en/of affiniteit met (cognitieve) gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie;
 • Ervaring en/of affiniteit van systeemtherapie of de bereidheid hier een opleiding in te volgen (kosten door Yulius vergoed);
 • Vanuit diverse invalshoeken de psychologische behandeling in complexe casussen vorm kunnen geven;
 • Kennis en ervaring met psychodiagnostisch onderzoek;
 • Je toont initiatief en kan zowel zelfstandig als multidisciplinair werken;
 • Administratieve discipline;
 • Geschoold zijn in (complexe) traumabehandeling (mede middels EMDR) is een pre.

Wat hebben wij te bieden?

 

Een inspirerende werkomgeving en een team van enthousiaste en betrokken collega’s. Salariëring en rechtspositie zijn conform de cao GGZ, de functie is ingeschaald in FWG-schaal 65.

 

Wil je meer weten?

 

Voor nadere informatie kan je contact opnemen met Anne van der Kroef (teamleider ambulant Dordrecht en Gorinchem) via het telefoonnummer: 06-13591662.

 

Solliciteren?

Spreekt deze boeiende functie je aan en voldoe je aan de gestelde criteria, dan zien we heel graag jouw sollicitatie tegemoet! Je kunt direct solliciteren door op de knop ‘Solliciteren’ rechts bovenin te klikken. Zodra er voldoende geschikte kandidaten zijn sluiten we de vacature. Dus als je enthousiast wordt van deze vacature dan horen we graag zo snel mogelijk van je!


Kijk voor alle vacatures bij Yulius op www.werkenbijyulius.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Copyright © Yulius
Privacyverklaring | Disclaimer

    Facebook
   Twitter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Burgemeester de Raadtsingel
93C, Dordrecht
Postbus 1001, 3300 BA Dordrecht
Recruitment@yulius.nl