GZ-Psycholoog FACT-team Dordrecht

   32-36 uur per week      Dordrecht

Wie zijn wij?

Het FACT-team in de regio Dordrecht is een multidisciplinair team dat volop in ontwikkeling is. Zo zijn we onze herstelvisie verder aan het ontwikkelen en is er ruimte voor innovatie. Ons team bestaat uit psychiater, GZ-psycholoog  (jij!), verpleegkundig specialist, maatschappelijk werker, SPV, psychiatrisch verpleegkundigen, ervaringsdeskundige, arbeidsdeskundige en secretariële ondersteuning. Het belangrijkste vinden we goede zorg voor onze cliënten en we doen dat met betrokkenheid, flexibiliteit en in samenwerking met de cliënt en zijn/haar netwerk.

Jouw verantwoordelijkheden

  • Je wordt bij nieuwe cliënten en al bekende cliënten ingezet voor screening, diagnostiek en behandelingen;
  • Bij cliënten met een diagnose binnen het psychotisch spectrum wordt bij voorkeur een standaard testbatterij afgenomen waarbij gekeken wordt naar het intelligentieniveau en de cognitieve functies (aandacht en concentratie/ geheugen/ executief functioneren). De behandelingen die geboden worden zijn cognitieve gedragstherapie waaronder gedachten uitpluizen bij achterdocht en stemmen horen, schematherapie en meer specifiek voor traumabehandeling EMDR en Imaginaire exposure;
  • Je bent beschikbaar voor overleg en consultatie en ondersteunt het team;
  • Je houdt de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot de psychologische interventies in de gaten zodat deze aangeboden kunnen worden aan onze cliënten;
  • Er is volop ruimte om bezig te zijn met innovaties en voor het doen van wetenschappelijk onderzoek.

Jouw profiel

  • Een enthousiaste collega die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • Je bent geduldig en flexibel als het gaat om werkzaamheden en werktijden;
  • Gedreven in het aangaan van een betrokken samenwerkingsrelatie met de cliënt;
  • Je hebt een diploma GZ-psycholoog;
  • Een geldige BIG-registratie is in alle gevallen een vereiste. 

Wat hebben wij te bieden?

Salariëring en rechtspositie zijn conform de cao GGZ. Yulius kent royale secundaire arbeidsvoorwaarden en bestaan er mogelijkheden tot verdere groei door middel van opleidingen en cursussen. Natuurlijk is het nog belangrijker dat je in een “warm” bad terecht komt met leuke collega’s en echte aandacht vanuit de organisatie voor jouw persoon. Wij willen dan ook graag een lange termijn relatie aangaan en vinden het belangrijk dat we de juiste persoon op de juiste plaats hebben zitten.

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gerrit van der Valk (Teamleider FACT) op het telefoonnummer 06-34592685.

Solliciteren?

Spreekt deze boeiende functie je aan en voldoe je aan de gestelde criteria, dan zien we heel graag jouw sollicitatie tegemoet!

Kijk voor meer vacatures bij Yulius op www.werkenbijyulius.nl
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Copyright © Yulius
Privacyverklaring | Disclaimer

    Facebook
   Twitter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Burgemeester de Raadtsingel
93C, Dordrecht
Postbus 1001, 3300 BA Dordrecht
Recruitment@yulius.nl