Docent VMBO Kader

  32-40 uur per week          Rotterdam

Kom jij ons team versterken in de functie van Docent VMBO Kader op onze VSO locatie het Middelland College in Rotterdam? 

“Het belangrijkste vind ik dat we onze leerlingen een gevoel van rust en veiligheid kunnen geven, zodat ze zich op hun gemak voelen en tot leren komen.” -  Elisabeth Sierhuis, schooldirecteur

Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een ervaren Docent die méér wil doen dan lesgeven alleen en die komend schooljaar de combiklas 3/4 wil gaan begeleiden. Jij als docent wil graag werken met een interessante doelgroep en vindt sociale- en/of emotionele problematieken naast het lesgeven een uitdaging. De leerlingen die les volgen op het Middelland College kunnen kiezen uit twee profielen: Zorg & Welzijn en Dienstverlening & Producten.

Waar kom je te werken? 

Het Middelland College is een vrij nieuwe school. Op deze kleinschalige school kunnen maximaal vijfenzestig leerlingen terecht, verdeeld over vijf klassen.

Het onderwijs op het Middelland College is gericht op het aanleren van vaardigheden voor het eindexamentraject. We bieden praktijkvakken gerelateerd aan de uitstroomprofielen 'Dienstverlening en Producten' en 'Zorg en Welzijn' en bereiden leerlingen voor op een overstap naar het reguliere voortgezet onderwijs of mbo.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Je geeft als docent les aan de combiklas 3/4;
  • Je begeleidt leerlingen in een doorlopende leerlijn naar hun examen en diploma; 
  • Je onderhoudt als mentor contact met ouders, maar ook andere personen in het netwerk van de leerling. Je denkt hierbij in kansen en mogelijkheden
  • Je stelt ontwikkeling van de leerlingen centraal. 

Meer over jou

  • Je bent in het bezit van een PABO-diploma of een 1e of 2e graads bevoegdheid, bij voorkeur aangevuld met een master “Special Educational Needs” (of bent bereid deze te halen);
  • Je bent beschikbaar op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 
  • Je hebt inlevingsvermogen in de psychiatrische en gedragsproblematieken van de jongeren;
  • Je neemt initiatief en hebt affiniteit en/of ervaring met jongeren met een psychische en gedragsproblematiek.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de vacature dan kun je contact opnemen met Elisabeth Sierhuis, schooldirecteur, via het telefoonnummer 06-11704186. 

Solliciteren? 

Spreekt deze boeiende functie je aan en voldoe je aan de gestelde criteria, dan zien we heel graag jouw sollicitatie tegemoet! Je kunt direct reageren via de sollicitatie knop.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Docent VMBO combiklas 3/4


Copyright © Yulius
Privacyverklaring | Disclaimer

    Facebook
   Twitter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Burgemeester de Raadtsingel
93C, Dordrecht
Postbus 1001, 3300 BA Dordrecht
Recruitment@yulius.nl