Basisarts/ANIOS

  32-36 uur          Regio Drechtsteden

Yulius zoekt gedreven Basisartsen/ANIOS

Ben jij basisarts, wil je je verder ontwikkelen en in aanmerking komen voor de opleiding tot psychiater of onderzoeken of dat iets voor je is?
Heb je belangstelling voor zowel de klinische als ambulante psychiatrische zorg? Kom ons team versterken en help ons samen het verschil te maken!

Over Yulius

Yulius biedt zorg en onderwijs aan kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen. Jaarlijks helpen we zo’n 10.000 cliënten. We doen dat bij de mensen thuis, bij de huisarts, op een polikliniek, in een kliniek of in een beschermde woonomgeving. We hebben alles in huis: zorg (basis-ggz, specialistische ggz en Wmo-diensten), speciaal onderwijs en onderzoek. Met ruim 1.700 collega’s werken we verspreid over zo’n 45 locaties in de regio Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Daarbij werken we nauw samen met onder meer huisartsen, wijkteams en andere zorgaanbieders.  

Waarom kiezen voor Yulius?

  • Werken bij Yulius betekent werken bij een organisatie waar alles draait om samen het verschil maken. Voor en met onze cliënten, leerlingen, samenwerkingspartners en medewerkers.
  • Onze aanpak is het bieden van herstelgerichte gezondheidszorg en perspectief, door het vergroten van vertrouwen en zelfredzaamheid. Zo kunnen onze cliënten de draad weer oppakken en beter omgaan met klachten.
  • Bij ons werk je in een werk- en leeromgeving waar je je vanaf de eerste dag welkom voelt.
  • Daarnaast kunnen we jou optimaal faciliteren in je verdere ontwikkeling. We hebben vakgroepen alsmede een uitgebreide wetenschappelijke bibliotheek. Ook hebben we een algemeen abonnement op Prelum dat daarmee voor jou kosteloos toegankelijk is.
  • Yulius is ook een opleidingsinstelling met opleidingen voor o.a. GZ-psycholoog, Klinisch psycholoog, Verpleegkundig specialist en Psychiater.
  • Wij verzorgen zelf referaten.
  • Kortom, wij hebben alles in huis om jouw ambities te helpen verwezenlijken.

Jouw verantwoordelijkheden

Als basisarts ben je bezig met de behandeling van onze klinische en ambulante cliënten. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een psychiater en trekt samen op met de teams (psychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en begeleiders). Je kunt breder kijken dan enkel medisch naar de problematiek van de cliënt. Tot de werkzaamheden behoren onder andere de dagelijkse cliëntenbespreking, het wekelijkse multidisciplinaire overleg, het doen van intakes en psychiatrische onderzoeken en het controleren van labwaarden en somatische bijzonderheden.

Jouw profiel

  • Afgestudeerd als basisarts en in het bezit van een geldige BIG-registratie;
  • Verbindend (tussen alle teams op de locatie en daarbuiten);
  • Innovatief in het verbeteren van de kwaliteit van zorg en gedreven in het door ontwikkelen van de ‘herstel’ locatie.

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een interessante en innovatieve werkplek waarin je zowel klinische als ambulante ervaring op kunt doen. Werken bij Yulius betekent werken in een gedreven en inspirerende organisatie waarin ruimte is voor het nemen van initiatief. Bovendien zit je ‘dicht bij de haard’ wat betreft onze opleidingsplekken AIOS psychiatrie. In overleg kan ook worden deelgenomen aan het interne onderwijs voor de AIOS psychiatrie.

Wij belonen volgens de CAO GGZ en bieden daarmee uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur je cv en brief met jouw wensen naar recruitment@yulius.nl. Wij kijken dan voor jou binnen de organisatie waar je goed tot je recht zal komen en plannen vervolgens een afspraak in om kennis te maken. 


Voor al onze actuele vacatures kijk op www.werkenbijyulius.nl  


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Copyright © Yulius
Privacyverklaring | Disclaimer

    Facebook
   Twitter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Burgemeester de Raadtsingel
93C, Dordrecht
Postbus 1001, 3300 BA Dordrecht
Recruitment@yulius.nl