Vacatures

Vacatures voor verpleegkundigen

 

Vacatures

Vacatures voor verpleegkundigen

 

Op zoek naar een vacature voor de functie van verpleegkundige? Het liefst in de regio Rijnmond of Zuid-Holland Zuid? Bij Yulius maken we graag gebruik van jouw deskundigheid. Daar staat natuurlijk wat tegenover. Wij bieden een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Kijk snel welke verpleegkundige vacature je bevalt!

Passie voor psychiatrie

Als verpleegkundige bij Yulius ben je werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Wij helpen volwassenen, jong volwassenen en kinderen met psychische problemen. Wij zijn met regelmaat op zoek naar verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen en praktijkopleiders voor verpleegkundig specialisten. Deskundigen die het verschil willen maken en samen met ons optimale geestelijke gezondheidszorg willen bieden. Verpleegkundigen bij Yulius werken met passie en enthousiasme en zorgen er mede voor dat onze cliënten weer de regie krijgen over hun eigen leven.

Omdat ons aanbod regelmatig verandert, doe je er goed aan herhaaldelijk onze site te bezoeken als je op zoek bent naar een vacature voor de functie van verpleegkundige.

Laat weten wie je bent: reageren op onze verpleegkundige vacatures

Ben jij een enthousiaste, deskundige en servicegerichte verpleegkundige? Bekijk dan onze vacatures. Zit er een functie bij die je aanspreekt? Reageer dan direct. Natuurlijk staat het je ook vrij eerst wat meer informatie op te vragen naar aanleiding van de geselecteerde vacature voor de functie van verpleegkundige.
 

 

    Facebook
   Twitter

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Burgemeester de Raadtsingel
93C, Dordrecht
Postbus 1001, 3300 BA Dordrecht

Recruitment@yulius.nl