Vacatures

Uitdagende vacatures voor de functie van psychiater

 

Vacatures

Uitdagende vacatures voor de functie van psychiater

 

 

Wil jij het verschil maken als psychiater? Bekijk dan nu de vacatures van Yulius. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste deskundigen in de geestelijke gezondheidszorg. Een psychiater binnen Yulius maakt deel uit van een inspirerende werkomgeving, krijgt veel mogelijkheden om zichzelf te blijven ontwikkelen en maakt het verschil! Welke vacature voor de functie van psychiater intrigeert jou het meest?

Pas jij bij ons?

Yulius is werkzaam in de regio Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Wij hebben regelmatig openstaande psychiater vacatures in de Drechtsteden en in Rotterdam. Wij maken graag kennis met je. Een psychiater bij Yulius schakelt gemakkelijk tussen detailniveau, strategie en visie, is enthousiast en proactief. Wij zetten daar natuurlijk het nodige tegenover. We bieden je een interessante werkplek in een stabiele organisatie, een salaris en rechtspositie conform de cao GGZ en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren naar de functie van psychiater

Ben jij de gedreven psychiater die we zoeken? Reageer dan op de vacature die het meest bij jouw wensen aansluit. Wellicht wil je liever nog wat meer informatie. Je kunt te allen tijde contact opnemen met de contactpersoon in de vacature. 

 

 

    Facebook
   Twitter

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Burgemeester de Raadtsingel
93C, Dordrecht
Postbus 1001, 3300 BA Dordrecht

Recruitment@yulius.nl