Kom naar de Yulius Banenmarkt Kind & Jeugd op donderdag 20 juni!

Ontdek jouw toekomst als social worker hbo, mbo 4 verpleegkundige of hbo verpleegkundige binnen de Kind en Jeugd Psychiatrie op de Yulius Banenmarkt op donderdag 20 juni aanstaande! Mis deze kans niet om meer te weten te komen over jouw carrièremogelijkheden bij dit onderdeel van Yulius. We informeren je over het mooie werk dat we doen met onze cliënten van 4 tot 21 jaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Of je nu ervaren bent of net begint, fulltime, parttime of flexibel wilt werken, wij ontmoeten je graag.

Kom erachter of werken bij Yulius KJP iets voor jou is tijdens onze banenmarkt! Meld je direct aan en kom naar de Yulius Banenmarkt op onze locatie aan de Boerhaavelaan 2, 2992 KZ, in Barendrecht van 15.30 tot 18.00 uur. Tot ziens op donderdag 20 juni!

*Tijdens deze banenmarkt richten we ons op het werken binnen Kind en Jeugd Psychiatrie (KJP). Ook voor Volwassenenzorg, Onderwijs en staf hebben we mooie vacatures. Wil je daar meer over weten? Kijk dan hier of neem contact met ons op via de afdeling recruitment.

Onze brede waaier aan behandelingen varieert van persoonlijke gesprekstherapie tot groepsactiviteiten en familieondersteuning, beschikbaar in diverse programma’s, inclusief dag- en deeltijdbehandeling en klinische zorg. Yulius is daarnaast ervaren in acute intensieve klinische zorg voor kinderen en jongeren. We doen mooi werk! Waar? In Barendrecht, Dordrecht en Rotterdam.

 

Wat bieden wij?

Samenwerking, collegiale ondersteuning, voldoende uitdaging en zelfstandigheid vinden we belangrijk. We zijn ambitieus en inspireren elkaar. Een goede balans tussen werk en privé is wat ons betreft essentieel. Bij ons kun je echt groeien en je kennis verbreden. Die positieve energie maakt het werk leuk, wat goed is voor jou én onze cliënten.

Schrijf je nu in!

Meld je hier aan voor de banenmarkt op 20 juni 2024!

  *

  *

  *

  *

  *

  Optioneel

  In de Kind en Jeugd Psychiatrie bij Yulius doe je mooi en betekenisvol werk met kinderen en jongeren van 4 tot 21 jaar.

  Wil je je carrière een boost geven? Meld je dan snel en gemakkelijk aan voor de Yulius Banenmarkt Kind & Jeugd op donderdag 20 juni 2024 via het aanmeldformulier hiernaast.

  Liever direct solliciteren als verpleegkundige hbo of mbo4 of als social worker? Klik op jouw vacature hieronder en solliciteer direct.

  De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 26, 27 of 28 juni 2024. Zijn we na een eerste gesprek met twee teammanagers wederzijds enthousiast, dan volgt een tweede gespreksronde met het team.

  Verpleegkundige HBO/ MBO4 bij Yulius

  Als mbo 4- of hbo-verpleegkundige in de Kind en Jeugd Psychiatrie bij Yulius, heb je een uitdagende en afwisselende baan. Je werkt met kinderen en jongeren van 4 tot 21 jaar, waarbij elke dag onvoorspelbaar en anders is. Je leert onze cliënten omgaan met psychiatrische problemen. Je begeleidt, observeert, en signaleert veranderingen in hun fysieke en mentale gesteldheid. Dat doe je samen met ons toegewijde team van zorgprofessionals. Jullie leveren hoogwaardige zorg en begeleiding om echt het verschil te maken.

  Aanmelden voor Banenmarkt!

  Social worker hbo bij Yulius

  Als social worker bij Yulius begeleid je cliënten met (complexe) psychiatrische problemen, volgens een behandelplan gericht op eigen regie en dagelijks functioneren. Je creëert een veilige omgeving en begeleidt onder supervisie van een (regie)behandelaar individuele of groepsgerichte behandelingen, zoals groepsgesprekken en trainingen. Samen met het behandelteam evalueer je de voortgang en pas je de zorg aan op veranderende behoeften.

  Aanmelden voor Banenmarkt!

  Gerelateerde vacatures